Her bor vi

Rådhusstrædet 12a, 7430 Ikast

Hvem er vi?


Vi er Kristina og Mads Bojer. Vi bor lige rundt om hjørnet i Silkeborg.

Kristina er uddannet både tandplejer 2001 og tandlæge 2010. Mine fokusområder er paradentose og det generelle bid. I den forbindelse bidhævning og tandretning. Jeg er vild med at se folk smile og et smukt smil er bestemt ikke altid helt lige og hvide tænder. For mig handler det om at have netop det smil, der sparker selvtilliden op ad.
Et sundt smil er det helt grundlæggende til i det hele taget at kunne bygge lige det smil op, du gerne vil have. Rene tænder er det skønneste at se på!

Jeg startede min ”tand-rejse” med at blive tandplejer, og min første arbejdsplads var hele London. Jeg var vikar rundt i hele byen hvor igennem jeg fik en fastansættelse på en tandklinik hvor det kosmetiske var i fokus. Her så jeg tandlægerne ”trylle” helt ødelagte tænder om til et mega ”amerikansk hvidt smil” Det var lige på det tidspunkt en wauu-periode for mig. Jeg har taget en del med mig fra denne tid men fordansket det og omformet det til det niveau, jeg synes er smukt, ”det der er naturligt at se på”… Det allerskønneste er tænder der ser naturlige ud og som føles naturlige. Sidenhen læste jeg videre til tandlæge og jeg har ikke lyst til at stoppe med at forbedre og videreudvikle mig. Jeg vil gerne følge med i alt det nye der hele tiden udvikles på og har her i gennem fundet mine nicher.

Mads er uddannet som tandlæge i 2007 og har lige siden arbejdet på den samme klinik lige uden for Århus.
Mads har specielt haft fokus på rodbehandlinger, opbygning af det slidte tandsæt samt kosmetiske behandlinger. Ligeledes interesserer han sig for kirurgi og implantater.
Vi stræber os hele tiden på at blive endnu bedre og den rejse må aldrig stoppe.

Gennem mange år har vi efteruddannet os og forsøger at rumme så mange af fages facetter som muligt, for det allervigtigste for os er tilfredsstillende resultater og aller helst lidt mere end bare tilfredsstillende. Vi er drevet af at hjælpe, og hver eneste dag arbejder vi på at forbedre os. Målet er at have glade kunder, for så bliver vi endnu gladere. Vi forsøger at alle dage skal være sjove og hyggelige og har gennem mange år drømt om at skabe vores eget sted sammen. Vi er detaljeryttere, så vi gør os umage, så det for dig føles let og overkommeligt at være på besøg hos os.
Vi ønsker at have succes med at lave tandbehandlinger og kombinerer teknologien med varme og venlige omgivelser.
Vi har mange ideer og ønsker om vores tandklinik og er først lige startet på alt det sjove. Vi har fokus på udvikling og vi vil hele tiden præsentere flere muligheder for dig som kunde.