Her er et lille udpluk af de mest almindelige tandbehandlinger, vi foretager her på Rådhusstrædet. Vi søger og sonderer hele tiden hele verden for de aller bedste kurser, så vi kan blive endnu bedre til at hjælpe dig til dit drømme smil!
Har du spørgsmål til andre behandlingsformer end de nævnte, skal du endelig bare spørge.

IMPLANTATBEHANDLING


Vi kan hjælpe dig med en implantatløsning hvis du mangler en eller flere tænder.

Inden behandlingen kommer du til en snak og en grundig forundersøgelse hos os. Her kan vi med bl.a. røntgen få en idé om hvordan din kæbe er bygget op. I forhold til plads/afstand til nabotænders rødder og andre vitale strukturer som følenerver og bihuler. Her får vi også et overblik, der giver os viden om der evt. skal opbygges knogle inden der kan laves implantat. Er dette tilfældet vil vi på klinikken have et knogletransplantat under selve behandlingen.
Det er også vigtigt at vi har sikret os sunde tilstande i din mundhule inden implantat behandlingen går i gang.

Læs mere

PLASTBEHANDLING

Vi anvender plast/komposit-plast som førstevalg når en tand skal bygges op.
En tand kan have behov for en fyldning efter eks. et hul/carieslæsion eller en tandfraktur fx efter et traume/en tandskade. En tand kan også have behov for en fyldning for at stabilisere den. Det være sig hvis den får en revne/infraktion der medfører en risiko for at tanden vil knække.

Læs mere

RODBEHANDLING

Lige netop om rodbehandlinger er der mange myter og det er ofte noget der giver lidt svedige hænder når snakken blandt kollegaer og venner/familie falder på emnet...
I langt de fleste tilfælde under behandlingen mærker du slet ikke noget som helst.
Vi starter altid med at bedøve din tand.

Læs mere

TANDRETNING


Her på klinikken retter vi dine tænder med Invisalign. Behandling foregår med med glatte, aftagelige og usynlige skinner som du skal have på mindst 22 timer i døgnet. Skinnerne bliver udskiftet hver eller hver anden uge afhængig af din behandlingsplan.
Ved vores grundige forundersøgelse, hvor vi 3D scanner dit bid, bliver du informeret om hvordan vi kan hjælpe dig og på en skærm, på klinikken kan du via speciel computerteknik se hvordan dit smil kan komme til at se ud.

Læs mere

PARADENTOSEBEHANDLING

Også kaldet parodontitis/parodontose.


En sygdom i tandens fæste/det væv/parodontalfibre der holder din tand fast i kæben. Disse fibre ødelægges ved paradentose. Der findes mere end 1 mio fibre omkring tanden og de er med til at fæste tanden til kæbeknoglen. Når disse ødelægges pga kronisk betændelse vil tanden blive løs og du kan risikere at miste den. Vores behandling går ud på at fjerne tandsten og herved mindsker bakteriemængden fra tandkødslommerne/pocherne således at fibrene igen kan gendannes.

Læs mere

FACADE / KRONE / BROBEHANDLING

Har du ønske om opbygning af nedbrudte/manglende tænder er der flere valgmuligheder. Vi hjælper gerne med at finde den behandling der passer dit behov. Behandlingsvalg kan være en temperament sag og er meget individuel.

Læs mere