For at give dig den mest realistiske pris, er det for det meste nødvendigt at undersøge tænderne for at give et retvisende overslag. Det kan nogle gange være en jungle for patienter at modtage overslag fra forskellige tandlæger. Der kan være forskellig tilgang til behandling, og der er derfor ikke altid tale om en forkert/rigtig behandling, men vi har forståelse for hvorfor man som patient ofte bliver usikker når der tilbydes forskellige løsninger på den ”samme behandling”. 

På vores klinik vil vi altid bestræbe os på at tilbyde et overslag på en behandling. Stort som småt. Det er rart som patient at vide, hvad udgifterne til en given behandling måtte være, men faktisk også rart som behandler, da vi har mulighed for at drøfte evt spørgsmål inden behandlingen. Vi vil som udgangspunkt altid tilbyde dig, hvad der for os vil være den rigtige behandling, men ofte kan alternative løsninger også være en mulighed.

Når der laves overslag bestræber vi os altid på at vi holder os inden for det aftale beløb. Vi vil derfor ofte lægge en ”buffer” ind i prisen så der er taget højde for evt overraskelser. Det betyder at du i nogle tilfælde vil opleve at den endelige pris kan blive lavere end først antaget.

De faste ydelser er fastsat på forhånd af Dansk Tandlægeforening og Den Offentlige Sygesikring ifølge overenskomsten. Priserne på de faste ydelser er ens for alle tandlæger i Danmark, som er med i overenskomsten.

Se fast priser

13.350 – 21.000 kr.

3962 kr.

Er du medlem af sygeforsikring Danmark?

Find ud af hvad du får i støtte